Wiosna na talerzach w Restauracji EGO

Szef Kuchni Karol Zając poleca nową kartę menu, do stworzenia której wykorzystał produkty własnego wyrobu jak i regionalnych dostawców oraz producentów.

Ważnym elementem karty wiosennej jest jej regionalność. I tak ser Montbeliarde, znany i lubiany przez naszych gości, jest teraz serem grillowanym. Wieprzowina rasy puławskiej, którą ciepło acz z dystansem przyjęliście Państwo w karcie jesiennej, teraz wykorzystywana jest z niej polędwiczka. Ryby to już nasz stały punkt programu. Niezmienna ryba z polecenia Szefa Kuchni pochodzi teraz nie od jednego, a od trzech regionalnych hodowców ryb, z: Siemienia, Pustelni i Jedlanki. Dodatkiem do dań są zawsze nasze zioła i kwiaty jadalne.

Serdecznie zapraszamy do składania rezerwacji telefonicznie: 601 902 800 lub mailowo: manager@resturacjaego.pl

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies
w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.