Wiosenna karta menu

Chcąc sprostać oczekiwaniom Gości, nasi kucharze pod wodzą Szefa Kuchni Karola Zająca nieustannie poszukują nowych, głębokich smaków i aromatów adekwatnych do danej pory roku.

Wiosna, to wiosenne kolory, zapachy i smaki na talerzu.

wiosennej karcie menu znaleźć można m. in. delikatny bulion rybny z makaronem barwionym atramentem kałamarnicy, porem, pomidorem i kolendrą oraz gicz cielęcą w otoku wieprzowym z purée z zielonego groszku, marchewką, czarną soczewicą
i pietruszką glazurowaną. Nie mogło też zabraknąć propozycji deserów.
Na szczególnie uznanie zasługuje tarta cytrynowa z bezą, mietą, lodami śmietankowymi i kandyzowaną cytryną.

wiosenna karta menu  

Restauracja EGO to sprawdzona marka, której zaufali m.in. Paulina i Maciej Kurzajewscy oraz Anna i Tomasz Sekielscy. Teraz przyszedł czas na Ciebie. Więcej na www.restauracjaego.pl

 

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies
w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.