Good France w Restauracji EGO

Good France to przedsięwzięcie Ambasady Francuskiej. Jednego dnia na całym świecie, można poznać Francję poprzez jeden z jej największych atutów – kuchnię.

Szef Kuchni Karol Zając przygotował specjalne menu w związku z tym dniem. Mogą Państwo liczyć na: parfait z gęsiej wątróbki, regionalnego suma z Jedlanki, sery dojrzewające oraz gruszkę gotowaną w czerwonym winie. Z pewnością będzie pysznie. Dodatkowo od naszego someliera, specjalny aperitif oparty na prosecco.

Zapraszamy do Restauracji EGO Hotelu Alter w Lublinie.

21.03.2017, w godzinach od 13 do 22.

Rezerwacja stolików: 601 902 800

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies
w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.