Good chef 2018

W niedzielę 09.09 w wyjątkowej scenerii Starego Miasta w ramach Europejskiego Festiwalu Smaku już po raz trzeci dziewięciu szefów kuchni z lubelskich restauracji i hoteli walczyło o tytuł Good Chef 2018.

Szef kuchni naszej restauracji Karol Zając zajął zaszczytne drugie miejsce. Gratulujemy!  Chcesz spróbować dań good chefa, zapraszamy.

good chef

W tym roku kucharze przygotowywali „Obiad po lubelsku”. Karol Zając zaproponował na talerzu wariację składającą się z 3 elementów wieprzowiny puławskiej: polędwiczkę w zielonej kruszonce, policzek glazurowany w miodzie i kaszankę panierowaną z glazurowanym burakiem, sosem cielęcym i piklowaną cebulką. 

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies
w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.