DWIE CZAPKI KUCHARSKIE Przewodnika Gault & Millau dla Restauracji EGO

Niezmiernie miło nam poinformować, że podczas piątej Gali Żółtego Przewodnika Gault & Millau nasza Restauracja EGO obroniła dwie czapki kucharskie. Jak co roku przyznano trofea w pięciu kategoriach, a najważniejszy tytuł Szefa Roku przyznano Markowi Flisińskiemu, szefowi kuchni restauracji Water&Wine w Nałęczowie. Gratulujemy!

dwie czapki  

„Otrzymać dwie czapki Żółtego Przewodnika Gault & Millau i w kolejnym roku móc je obronić to bardzo duży sukces, który zawdzięczamy wszystkim naszym kucharzom. Bardzo dziękuję za ich pracę i zaangażowanie, które owocuje poezją smaków, zapachów i desingu na talerzach naszej restauracji. Zapraszam serdecznie do Restauracji EGO.” – komentuje właściciel Hotelu Alter Justyna Stachowicz

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies
w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.