18 - 30.04 RESTAURANT WEEK – trzydaniowe doświadczenie restauracyjne

Wiosenna edycja Festiwalu pod hasłem “Chodźmy do Restauracji!” odbędzie się  w terminie 18 – 30.04. 2018 r. Z przyjemnością  informujemy o naszym udziale i przedstawiamy Wam nasze popisowe trzydaniowe doświadczenia, które będą dostępne podczas wiosennej edycji.

 

zarezerwuj stolik: Restauracja EGO 

 

Menu A

Przystawka:
Krem z marchewki, grillowany ser halloumi własnej produkcji, oliwa ziołowa.

Danie główne:
Policzek wieprzowy glazurowany w miodzie i chili, purée ziemniaczane, piklowana cebula, chipsy z selera.

Deser:
Mus z białej czekolady, biszkopt, sorbet malinowy, czekoladowa ziemia, beza.

 restaurant week

Menu B

Przystawka:
Carpaccio z buraków, ser z mleka krów rasy Montbèliarde, słonecznik, rukola, dressing cytrusowy, chipsy czosnkowe.

Danie główne:
Pstrąg, zielony groszek, sos maślany z atramentem kałamarnicy, rzodkiewka, oliwa koperkowa, purée z pieczonej dyni.

Deser:
Lody/sorbety własnej produkcji.

 

Zapraszamy i życzymy wyjątkowych doznać kulinarnych.

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies
w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.